Ak sa Vám páčilo, povedzte to iným. Ak nie, povedzte to nám

O nás

AUTOŠKOLA EASY Košice pretože s nami je to „ÍZY“!

Autoškola EASY Košice, Moldava, vznikla v roku 2013, spojením s Autoškolou BARTÓK, s. r. o. a preškoľovacím strediskom IGMARKO, s. r. o.. Začali sme s výcvikom uchádzačov o vodičské oprávnenie „AM, B, B1“ a od roku 2015 sme rozšírili kurzy o vodičské oprávnenia „A1, A2, A“ a BE a osobitné výcviky na rozšírenie skupiny A1,A2,A a B96. Za ten krátky čas na trhu autoškôl sa nám podarilo pripraviť na záverečné skúšky niekoľko stoviek spokojných účastníkov kurzov.

Samozrejme sprostredkujeme našim žiakom aj kurz prvej pomoci, vykonávaný v našich priestoroch. Naučíte sa ako sa zachovať v kritickej situácií nielen teoreticky, ale vyskúšate si všetko aj prakticky na figurínach.

V prípade záujmu je možné nahrávať tvoje jazdy na kameru a preto si svoju jazdu môžeš kedykoľvek pozrieť, poprípade si ju stiahneš na USB kľúč a doma si prejdeš celú trasu aj s chybami nanovo, aby si sa im vedel v budúcnosti vyhnúť.

Našou prioritou je KVALITA výuky, dôkazom čoho je KVANTITA úspešných!

Anička Bartokova
Anička Bartokova
2022-02-14
Najlepší inštruktori, super prístup celého vedenia autoškoly. Najlepšia autoškola :)
Tatiana Takáčová
Tatiana Takáčová
2022-02-14
Vrelo odporúčam túto autoškolu. Maximálna spokojnosť s vyučovaním teórie aj jázd. Inštruktori sú veľmi trpezliví, čo je veľmi dôležité, aby ste sa dobre všetko naučili 😉 Autá sú v top stave. Veľmi dobre sa na nich jazdí😉
Ján Kuruc
Ján Kuruc
2022-01-28
Veľmi dobrá reklama pre autoškolu , tomuto pánovi vôbec nevadilo že ide cez jednosmerku .. a ešte ktomu mu to vôbec nevadilo keď som mu povedal že je to jednosmerka… ak takto učí aj v autoškole žiakov tak potom sa nečudujem prečo je toľko nehôd na cestách
mima kolarik zelinska
mima kolarik zelinska
2022-01-20
Neviem si predstaviť pre dcéru lepšiu autoškolu ako Easy. Maximálna spokojnosť a profesionálny prístupu napriek nepriaznivej pandemickej situácii.
Lenka Šusterová
Lenka Šusterová
2022-01-14
Super priateľská atmosféra, prispôsobivosť a ochota. Odporúčam :)
Juraj Joca
Juraj Joca
2022-01-13
Dcéra robila nedávno autoškolu s jedným z inštruktorov bola maximálne nespokojná namiesto jazdenia po mesta si šiel radšej na pumpu na kávu na nákup a dcéra nejazdila. Po roku a pol autoškoly urobila skúšky ale to čo predvádza v aute tak od naučenia šoférovania má veľmi ďaleko. Z mojej strany a strany dcéry maximálna nespokojnosť
sedlotap
sedlotap
2022-01-13
Erik Šuster
Erik Šuster
2022-01-13
Mám skúsenosť s inštruktorom Labancom,skvelý inštruktor , trpezlivý a vtipný. Na mnoho jazd sme sa veľa krát aj zasmiali a určite budeme kamaráti aj už po skončení autoškoly. Autoškolu Easy určite odporúčam.
Richard Verescak
Richard Verescak
2022-01-05
Vodičák na motorku: Výborný prístup, super inštruktori a rýchle vybavenie. Určite odporúčam.
Bianka Grusová
Bianka Grusová
2021-08-27
Veľmi odporúčam, skvelí inštruktori a profesionálny prístup.

V našej autoškole sú inštruktormi aj majitelia, a preto si na svojom mene dajú záležať. Náš team tvoria trpezliví inštrukori, ktorí z teba pripravia zodpovedného vodiča, pripraveného na nástrahy cestnej premávky.

Našim cieľom je čo najvyššia úspešnosť na záverečných skúškach, preto ti v prípade potreby poskytneme aj kondičné jazdy alebo pretestovanie pred praktickými jazdami počas výcviku.

Naše učebne sa nachádzajú na Letnej 27 v Košiciach a na Školskej 13 – Gymnázium Štefana Moysesa v Moldave nad Bodvou, ktoré sú vybavené multimediálnymi a virtuálnymi modelmi a tlačovinami. Učebňa na Letnej 27 sa nachádza v budove biznis centra CASSOFIN na prízemí. Samozrejmosťou u nás je aj Free WIFI Zone pre našich žiakov.

Aby sme ušetrili tvoj čas a nemusel si k nám zbytočne zachádzať, po telefonickom dohovore ti prinesieme žiadosť na tebou určenú adresu domov alebo do práce.

Naše výcvikové vozidla

Každý deň, váž si svet – Jazdi s rozumom!

Zopár faktov o nás
7
Kvalifikovaní inštruktori
99 %
Spokojných zákazníkov
250000
najazdených km

Posledné novinky

Autoškoly – podmienky prevádzky

zdroj: Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky podľa § 5 ods. 4 písm. k) zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene …